Terug

Verhard onder de wielen en voeten in het gras

 

Onze kleinschalige camperlocatie bestaat uit 10 plaatsen van 10x6 meter en 2 aparte plaatsen achter de koeienstal voor grote campers (langer dan 8 meter  en zwaarder dan 3500 kilo). De 10 plaatsen voor de campers onder de 8 meter en lichter dan 3500 kilo hebben een harde ondergrond voor de wielen. Met uw voeten zit u hier echter in het gras. Daar houden we zelf erg van en daarom hebben we deze plaatsen op die manier gemaakt. Maar als u op het verharde gedeelte staat met uw grotere camper is er ruimte genoeg op het grasveld voor nog een tafeltje en wat stoelen. 

 

Op de foto ziet u Luit en Wollie de Lange uit Vledder. Zij waren een van onze eerste gasten. Ze hebben toestemming gegeven om de foto op onze website te plaatsen. Nog dank daarvoor. 

 

 

Alle plekken zijn voorzien van stroom (10 A) en goede wifi. De kraan voor drinkwater vind u aan bij de wasbak buiten aan het sanitair gebouw.

 

U kunt in de zomer lang van de zon genieten want als u naast uw camper zit kijkt u vrijuit naar het westen. Of als u van een wijder uitzicht houdt kunt u ook het het grasveld aan de  voorkant van de camper gaan zitten. En staat u op een van de grotere plekken dan kunt u uw stoeltjes pakken en een plekje zoeken waar u maar wilt om optimaal van de zonsondergang te genieten.