Terug

Samen gasten ontvangen

 

We gingen voor het eerst open op 1 april 2022.  We genieten echt van onze camperplaatsen. Het is erg leuk mensen te ontmoeten en te zien dat onze gasten het naar hun zin hebben. Toen onze zus ons dan ook vroeg om te poseren met op de achtergrond Erve Kievit zeiden we dan ook direct ja. We zijn er best wel trots op dat we dit hebben gerealiseerd op de voormalige boerderij van Tonny's ouders. Het is gewoon een fijne plek en we hopen dat onze gasten dat ook vinden. 

 

We zijn zelf voor het eerst met een camper op pad gegaan in 2007 in een zelfopgeknapte Volkswagen LT28. Nadat we jaren in binnen- en buitenland hebben rondgereisd ontstond het idee voor een eigen camperboerderij. De afgelopen jaren hebben we er hard aan gewerkt en het is helemaal geworden zoals we zelf graag camperen: Veel ruimte rond de camper en veel ruimte in het sanitair. We hebben veel persoonlijke spullen van onze beide ouders binnen en buiten gezet. Hierdoor is vroeger een beetje meegenomen in de nieuwe bestemming van de vroegere boerderij. 

 

We zijn best wel trots hoe we alles gemaakt hebben. We denken dat ook de ouders van Tonny - helaas enkele jaren geleden beiden overleden - dit interessant gevonden zouden hebben. Vroeger kwamen er altijd mensen aan de deur: eieren of kippen kopen, veehandelaren, zakenrelaties, familie, vrienden. Ieder mens kwam met zijn eigen verhaal en bracht wat nieuws op de boerderij. 

 

Nu ontvangen we gasten op een hele andere manier. We hopen echter dat iedereen zich net zo welkom voelt als de gasten van onze ouders vroeger.